Menu
Tablet menu
A+ A A-
Pályázati kommunikáció

Pályázati kommunikáció

Ha már találkoztál európai uniós pályázattal, akkor tudod, hogy a pályázati útmutatóban és a támogatási szerződésben megjelölt kommunikációs csomag tájékoztatás és nyilvánosság biztosítási tevékenységeit kötelező elvégezni, bár ez sokszor nem is olyan egyszerű.
Több mint 5 év tapasztalat és jóval több, mint 150 lezárt projekt révén felkészültek vagyunk arra, hogy profi, gyors és a pályázati elvárásoknak maximálisan megfelelő munkát adjunk ki a kezünkből. Átlátjuk a pályázati struktúrát, a teljes fejlesztési projektciklust, ez biztosítja a hatékony és egyszerű együttműködést ahhoz, hogy Neked ezen a területen ne fájjon a fejed. Gyorsan, hatékonyan és a szükséges eredményeket produkálva megtervezzük és végrehajtjuk a pályázati projektek kommunikációs csomagjait.

Miért bízd pályázatod kommunikációját a FORENSYS-re?

  • Évtizedes területfejlesztési tapasztalatunk van, értjük a pályázatkészítők és a projektmenedzserek nyelvét.
  • Tisztában vagyunk az Új Széchenyi Terv, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program, a Darányi Ignác terv és a határmenti pályázatok kommunikációs kötelezettségeivel, ismerjük a kommunikációs csomagok tartalmát.
  • Ismerjük a különböző Közreműködő Szervezetek (KSZ) szokásait és elvárásait.
  • Összefoglaló dokumentációt készítünk az elvégzett feladatokról ami nagyban megkönnyíti a projektgazda, a projektmenedzser és a közreműködő szervezet munkáját egyaránt.
  • Ha velünk dolgozol elfelejtheted, hogy a kommunikációs kötelezettségek elmulasztása miatt megakadjanak a kifizetési kérelmek.

Rólunk mondták

Jó titeket felhívni, mert mindig tudtok valamilyen pozitív dolgot mondani.

Lakatos Péter, Country procurement manager, IBM


Rólunk mondták

Nagyon jó, hogy átlátjátok a szolgáltatásunkat és támogatjátok a munkánkat.

Csernus Árpád, marketing vezető, SeeMe GPS Járműkövetés

Rólunk mondták

Az anyag kiváló, mint ahogy legutóbb. Ilyen minőség ismeretében szeretnék részvényt vásárolni a Forensys-ben, ha lehet:)

Janza Frigyes, cégvezető, COLONEL Kutatás-fejlesztés