Menu
Tablet menu
A+ A A-
Full marketing A-tól Z-ig

Full marketing A-tól Z-ig

"Egy cégnél a két legfontosabb funkció a marketing és a termékfejlesztés. Csak ez a két funkció hozza a pénzt, minden egyéb csak viszi.„-  mondta Peter Drucker menedzsmentguru. És ezt mondjuk mi is.
Hiszünk ebben és ennek a jegyében segítünk ügyfeleinknek elérni céljaikat. Ahhoz azonban, hogy ez a mondás valós lehessen, komoly tudás és szakértelem kell, hogy társuljon az elhatározás mellé.
A Forensys Kft. ebben segíthet Neked.
Az elképzeléseid mellé odarakjuk tapasztalatunkat, szakértelmünket, kreativitásunkat és lelkesedésünket, hogy amit Te megálmodtál, azt valóra válthassuk.
Teljes körű marketing tanácsadás a tervezéstől a profi megvalósításig.

Marketing röntgen

  • A FORENSYS csapatának saját szolgáltatása. Röntgen alá vesszük a céged, a terméked, a szolgáltatásod, az ötleted. Előre szólunk, őszinték leszünk. Az előnyeidet kiemeljük, de a hiányosságaidra is rávilágítunk. A csomag része pedig egy profi, átlátható elemzés és javaslatcsomag, mely alapján egyedül a döntést kell meghoznod, hogy hova szeretnél eljutni. Ha pedig szükséged van rá, mi segítünk Neked, hogy elérd, bármit is szeretnél.

Külső marketing iroda szolgáltatás

Sok cégnél felmerülnek a következő problémák:

  • Már tudják, hogy szükség van a marketingre, de nincs idő, energia, megfelelő szaktudás. Nincs senkinek affinitása a cégen belül hozzá, de nincs pénz erre egy külön embert felvenni. Vagy netán megvolna a lelkesedés, az érdeklődés, de nem marad rá elegendő idő a napi teendők mellett.
  • Másik eshetőség, hogy már több céggel próbálkozott, vagy próbálkozik jelenleg is valaki. Más cég fejleszti a honlapot, más a webmester, más menedzseli az AdWords kampányokat, de ha piackutatásra vagy egy marketing folyamat tervezésére volna szükség már nem is tudja az ember, hogy kihez forduljon. Az egyes folyamatok nincsenek összehangolva, kiderült, hogy nem értenek hozzá eléggé az egyes „szakértők”. Nem úgy áramlik az információ, ahogy annak kellene és a ráfordított pénz és a benne rejlő lehetőség elveszik valahol útközben.
  • A külső marketing iroda szolgáltatásunk lényege, hogy mindazt, amire szükséged lehet, azt mi összefogjuk, átlátjuk, megtervezzük, felépítjük és megvalósítjuk.
  • Ezzel időt, energiát és pénzt takarítunk meg Neked, miközben biztos lehetsz abban, hogy egy lelkiismeretes, profi csapat kezében van a marketinged.

Rólunk mondták

Jó titeket felhívni, mert mindig tudtok valamilyen pozitív dolgot mondani.

Lakatos Péter, Country procurement manager, IBM


Rólunk mondták

Nagyon jó, hogy átlátjátok a szolgáltatásunkat és támogatjátok a munkánkat.

Csernus Árpád, marketing vezető, SeeMe GPS Járműkövetés

Rólunk mondták

Az anyag kiváló, mint ahogy legutóbb. Ilyen minőség ismeretében szeretnék részvényt vásárolni a Forensys-ben, ha lehet:)

Janza Frigyes, cégvezető, COLONEL Kutatás-fejlesztés