Menu
Tablet menu
A+ A A-

Működő fejlesztési megoldásokkal dolgozunk

marketing

A FORENSYS Kommunikációs Tanácsadó Kft. a mikro, kis- és középvállalkozások, illetve hasonló nagyságú önkormányzatok, civil szervezetek számára kínál működő fejlesztési megoldásokat. Fő szakterületünk a versenyképesség megteremtésével és annak erősítésével kapcsolatos marketing és pályázati tanácsadás, és a fejlesztések megvalósításához kapcsolódó tevékenységek.

A birtokunkban lévő tudás, tapasztalat és kapcsolatrendszer lehetővé teszi, hogy átgondolt, stratégiailag felépített és mérhető eredményekkel követhető kommunikációs tanácsadást kínáljunk a rendelkezésre álló költségkeretek leghatékonyabb felhasználásával.
Munkatársaink a tanácsadás, stratégiai tervezés mellett a marketing és kommunikációs feladatok megvalósításában is jártasak, amely nagyban segíti eredményes tanácsadói szerepvállalásukat.

Rólunk

Várhegyi TamásA cégvezetők az üzleti és önkormányzati szférában, hazai és nemzetközi szinten is évtizedes tanácsadói múlttal rendelkeznek. Várhegyi Tamás térségfejlesztési területen dolgozott sok éven át, miközben egyre erőteljesebben hódolt az internetes honlapfejlesztési szenvedélyének. Ő felügyeli a cég pályázati kommunikáció és menedzsment feladatait, továbbá a webes megjelenési megoldásokat, honlap és webáruház fejlesztéseket. Gonda József már az egyetemi évek alatt is sok időt töltött szakmai feladatokkal. Több éven keresztül volt döntőse a Diák Menedzsment bajnokságnak, és jó eredménnyel vett részt szinte minden marketing jellegű szakmai megméretésen. Olyan magyar multiknál gyakornokoskodott, mint a Hajdu Zrt, és a Szabolcs Gabona Holding. Tanácsadóként stratégiai tervezés, projektfejlesztés, városfejlesztés, gazdaságfejlesztés területen dolgozott sok évet, Gonda Józsefmajd akkor került igazán elemébe, amikor a FORENSYS-ben főállásban kommunikációs tanácsadással kezdett foglalkozni. Ő felügyeli a marketing és kommunikációs kampánytervezéseket, illetve az online és offline marketing eszközök összehangolását.

Rólunk mondták

Köszönjük a munkátokat, nagyon jól elő volt készítve és ki volt találva minden a kiállításhoz. Magunktól erre biztos nem lett volna idő.

Balázs András, Lignex Kft.

Rólunk mondták

Köszönjük, minden rendben volt. Másoknak is fogunk titeket ajánlani.


Barota György, Mundus Viridis Kft.

Rólunk mondták

Évek óta dolgozom sok-sok céggel, de ilyen profi anyagot még soha nem kaptam. Tényleg nem semmi, le a kalappal!

Janza Frigyes, ICG-EX ANTE Kft.